[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Bermuda Mystery    
Een visuele verdwijning...Artikelcode: MI0310B

Je hebt vast reeds gehoord over de mysteries van de 'Bermuda driehoek' en de onverklaarbare verdwijningen die daar plaats vinden. Met een dergelijk gegeven in het achterhoofd is de stap naar de close-up tafel snel gezet… Als dit dan nog uitmondt  in een fantastisch en verbluffend effect is het hek helemaal van de dam.

'Bermuda Mystery' zorgt voor een 'groot moment' tijdens je act. Op een klein, zwart en rond close-up matje (het zwarte gat…) leg je in een uitsparing van een kartonnen driehoekje een zilverkleurige munt.


Dit bedek je vervolgens met een speelkaart. Zonder verdachte bewegingen haal je de kaart luttele seconden later terug weg. De munt is verdwenen. Zomaar! Ineens: foetsie! De 'Bermuda driehoek' doet zijn reputatie alle eer aan. Laat dan een toeschouwer het close-up matje optillen… De munt ligt er zowaar onder! Alsof ze door het matje werd opgeslorpt!


Een pracht van een truc, die geen enkele vorm van manipulatie vergt. Aan het eind geef je alles uit handen ter controle. Geleverd met alle toebehoren.  


40,00 euro

Aantal