[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Numberground    
Niet te missen!

Numberground

Artikelcode: MI0505A

Mickaël Chatelain was zonder meer dé revelatie van de eerste helft van dit jaar. Zijn effecten, die steeds heel visueel, zeer verbluffend én makkelijk uit te voeren zijn, hebben de magische wereld meteen kunnen bekoren en ‘betoveren’. Met ‘Numberground’ voegt hij een nieuw pareltje aan zijn collectie toe.

Het betreft ook hier een zeer sterk visueel effect dat elk publiek met de grootste verstomming zal slaan. Op de rugzijde van een kaart noteer je met een stift heel duidelijk de kaart die je toeschouwer even voordien koos. Toon hem je opschrift en stel met hem vast dat deze niet overeenstemt met de kaart die hij gekozen heeft. Geen nood. Als je even heel voorzichtig met je kaart schudt, begint je opschrift heel visueel te veranderen tot het 100% overeenkomt met de gekozen kaart. Een magische verandering!

Je houdt de kaart met het opschrift slechts met je vingertoppen vast en kan ze aan beide kanten laten zien! Een effect in de stijl van ‘Wiregram’ dat vast een favoriete plaats zal vinden tussen je kaartroutines. Zeer eenvoudig te doen.


30,00 euro

Aantal