[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Modern Art    
Een kunstig kunstje...

Modern Art

Artikelcode: MI0606B

Herlancering van deze felbegeerde illusie! Een nieuwe reeks die ongetwijfeld weer de deur zal uitvliegen. En terecht, want ‘Modern Art’ is meer dan zomaar een ‘modern kunstwerk’. Het is een prachtige doorzaagillusie die gegarandeerd vele verbaasde blikken oplevert.

Je assistente stapt in een kast die tegen een klein tafeltje staat. Door de openingen zie je haar hoofd, handen en voeten. Nu stop je een mes in een gleuf op de scheidingslijn van het tafeltje en de kast. Vervolgens duw je het bovenstuk van de kast én van je assistente over het mes tot op het tafeltje. De kast is meteen opgesplitst in twee delen die volledig los van elkaar komen te staan. Op het tafeltje staat het deel met het bovenlichaam van je assistente en naast de tafel staat het onderlichaam. Om dit bizarre uitzicht nog wat kracht bij te zetten, open je de deuren van de kast. Op die manier ziet je publiek zowat het volledig figuur van je assistente. Een zeer onwaarschijnlijk schouwspel! Luttele ogenblikken later breng je alles weer in zijn oorspronkelijke staat en stapt je (volledige) assistente uit de illusie.

Een kwalitatief hoogstaande illusie: een adembenemend effect én vervaardigd uit duurzaam materiaal. Een investering voor het leven! Zeer assistent-vriendelijk (lees: makkelijk te doen).


3.150,00 euro

Aantal