[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Hundred Dollar Miracles    
De "Billswitch" bijbel...

Hundred Dollar Miracles

Artikelcode: MI0611B

Er zijn zo van die technieken en attributen die zó gekend lijken dat weinig ze nog écht naar waarde schatten. Het is pas als je ze in handen geeft van een super creatief brein dat je ze herontdekt en verbaasd staat van de mogelijkheden die ze bieden. Dát is nu net wat Jay Sankey met het ‘Bill Switch’ effect bewijst. Een eenvoudige handeling en een ‘alledaags’ attribuut laten je toe het ene verbazingwekkende effect na het andere uit je mouw te schudden.

Op deze DVD heeft Jay er alvast 30 voor je geselecteerd. Stuk voor stuk héél sterke, bruikbare effecten die hun efficiëntie meer dan eens bewezen hebben, want Jay gebruikt die pareltjes sinds jaar en dag. Veel van deze routines geeft hij nu pas voor het eerst vrij!

Er is voor elk wat wils! Alle routines hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gebaseerd op de ‘Bill Switch’. Die basishandeling wordt heel duidelijk uit de doeken gedaan (vanuit 3 verschillende hoeken gefilmd!) en met zorg voor het kleinste detail aangeleerd.

Een DVD die je meer dan eens zal verbazen en waardoor je de ‘Bill Switch’ vast zal ontdekken of herontdekken in al zijn facetten. Aarzel niet. Dit is een ‘must’!

30 uiteenlopende routines! DVD in het Engels. Duur: 118 minuten.


39,00 euro

Aantal