[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
The Matrix    
Gaat het?...

The Matrix

Artikelcode: MI0702


Van Mickael Chatelain zijn we ondertussen al het één en het ander (nou ja) ‘gewoon’, maar zijn nieuwste creatie slaat werkelijk alles. Dit is zó wonderbaarlijk en zó visueel dat het op échte magie lijkt! Wat je als toeschouwer ziet gebeuren kan niet, maar… het gebeurt! Terwijl je er met je neus bovenop zit! Onwaarschijnlijk sterk! Goed, we zijn enthousiast! Maar oordeel zelf…
Je toont een speelkaart aan beide zijden en laat zien dat die kaart in de vier hoeken geperforeerd is. Hou de kaart met de rugzijde naar boven en neem één van de vier gaatjes in de kaart tussen duim en wijsvinger vast. Dan verplaats je heel traag je vingers tot bij een gaatje in een andere hoek van de kaart. Als je je vingers wegneemt blijken daar nu twee gaten te zitten. Het oorspronkelijke gaatje is verdwenen! Laten we het nog even proberen. Je bedekt nu het gaatje dat diagonaal tegenover die twee zit. Verschuif ook dit gat tot bij de twee andere. Ja! In die hoek van de kaart heb je nu plots drie gaten, terwijl de kaart in die twee andere hoeken volledig hersteld is. Wat een plaatsverwisseling! Kan dit ook met het laatste gaatje. Uiteraard! Ook dat breng je op een heel visuele, betoverende wijze tot bij de drie andere. Alle gaatjes zitten nu samen in één hoek van de kaart. O ja!... Geef de kaart aan je toeschouwers zodat ze die een hele avond kunnen zitten controleren. Daarna zullen ze vast moeten bekomen, want een dergelijk mysterie krijg je niet alle dagen te zien!
Dé truc van het jaar en van vele jaren die nog moeten komen. Zeer eenvoudig te vertonen. Geniaal én vernuftig gemaakt. Je ontvangt alles om je dit effect snel eigen te maken. Inclusief DVD met de demonstratie en de handleiding. Een absolute aanrader!


49,00 euro

Aantal