[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Self Tying Shoelace    
Knoop dat maar eens aan één...

Self Tying Shoelace

Artikelcode: MI0711B

Stel je voor: je bent een goochelaar die de ene straffe stunt na de andere vertoont, maar bent amper in staat de veters van je schoenen behoorlijk vast te maken. Zoiets kan toch niet? Tenzij… je ook dit op een magische manier weet op te lossen. Maak van de nood een deugd en speel dit ‘onhandigheidje’ uit tot een spraakmaker van formaat!
Laat schijnbaar achteloos een veter van je schoen los. Binnen de kortste keren maakt een attente omstander je daar opmerkzaam op. ‘Ach, niet zo erg!’ zeg je. ‘Kijk maar hoe je zoiets oplost’. Zonder je voorover te buigen schud je enkele keren opzichtig geen en weer met je voet. Je ‘publiek’ ziet hoe de veter zich schijnbaar zelf vastmaakt. Een illusie? Niks van. Laat ze je veter zelf nakijken. Hij zit inderdaad weer stevig vastgeknoopt aan je schoen!
Een heel sympathieke en verrassende truc die je steeds weer en overal zal willen en kunnen vertonen. Reset in 3 seconden. Werkt met om het even welke veters. Kan volledig omringd vertoond worden. Veters en schoen kunnen meteen onderzocht worden.
Naast de speciale ‘gimmick’ ontvang je tevens een instructie-dvd (in het Engels).


25,00 euro

Aantal