[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
The Real Secrets Of Magic Volume 1    
DVD 1

The Real Secrets Of Magic Volume 1

Artikelcode: MI0710A

Of je de franse goochelaar David Stone nu ‘life’ of op DVD bezig ziet, hij blijft steeds een waar genoegen om naar te kijken. In een onnavolgbare stijl weet hij elk publiek moeiteloos in te pakken. Zijn charisma, humor en vakkennis maakten hem tot één van de beste performers van het moment. Op het jongste wereldcongres scheerde hij hoge toppen in de categorie micro-magie. Overal ter wereld is hij een veelgevraagde gast voor optredens en lezingen. Een entertainer pur sang die je in deze tweedelige reeks de échte geheimen leert van het professioneel goochelen. Een bijzonder leerrijke én entertainende tweeluik waar je enkele uren puur goochelgenot zal aan beleven!

Een 2 uur 30 minuten durend kijkstuk waarin David Stone je leert hoe je de aandacht trekt van mensen die niet meteen op een goochelaar zitten te wachten en hoe je verder dit publiek vasthoudt en inpakt. Op een speelse, maar zeer duidelijke, manier leer je 19 commerciële routines met kaarten, munten, sigaretten, touw, bankbiljetten, servetten, enz. Verder krijg je heel wat nuttige tips voor als je moet goochelen in moeilijke omstandigheden (weinig licht, veel volk, enz.). Tips van een professional die het allemaal al zelf meegemaakt heeft en dus maar al te goed weet waarover hij het heeft. Gelukkig zet hij je met zijn adviezen meteen op de goede weg naar het professioneel goochelen.
Bij wijze van bonus krijg je hier ook ‘The Short Secrets’, waarin Stone op een heel humoristische manier enkele peilers van het goochelen meegeeft. Deze film won op het AOI filmfestival 2006 in Las Vegas de prijs van de ‘Best Short Magic Film’.


35,00 euro

Aantal