[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Cola Monte    
Die valt in ieders smaak...Artikelcode: MI0103B

Over smaak valt niet te twisten. Toch wil jij van je publiek wel eens weten welke cola het eigenlijk verkiest: Coca-Cola of Pepsi Cola? Daartoe heb je twee kaarten meegebracht waarop twee identieke glazen cola afgebeeld staan.


Aan de achterkant van die kaarten kan je zien om welke cola het gaat, want daarop staan respectievelijk een blikje Coca-Cola en een blikje Pepsi Cola afgebeeld.


Het komt er voor je publiek op aan hun favoriete drank er steeds uit te halen, telkens jij de twee kaarten door elkaar gehaald hebt. Hoe hard ze ook hun best doen en ook al werk je maar met twee kaarten, niemand slaagt erin zijn favoriete merk te vinden. Je legt dan maar de kaart met het blikje Pepsi er op opzij, zodat het nu wel héél duidelijk wordt dat je nog slechts de Coca-Cola over houdt. Of niet? Je draait je kaart om én in plaats van het blikje Coca-Cola blijkt er nu een fles wijn op te staan. Draai vlug de kaart nog eens om en laat zien hoe het glas cola op onverklaarbare wijze omgetoverd is in een glas rode wijn.


Een grappige 'monte' met heerlijke attributen. Zeer eenvoudig te vertonen. Een echte smaakmaker… 


88,00 euro

Aantal