[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Nailed    
Niet te kloppen!...

Nailed

Artikelcode: MI0414Je vertelt je publiek dat je enkele dagen geleden een fantastische droom had over het optreden dat je momenteel aan het geven bent. In die droom liet je iemand een kaart kiezen en toen… schoot je wakker! Je was nog wat beduusd en wist niet goed of het om een herinnering ging of over iets dat nog moest gebeuren. Je nam een spel kaarten en haalde de kaart die de toeschouwer in je droom had gekozen uit het spel. Die klopte je met een grote nagel vast op tafel. Vervolgens nam je daar een foto van… Die foto haal je boven, toont hem aan je publiek en vraagt een toeschouwer hem bij te houden. Je zegt dat je ervan overtuigd bent dat je droom over je optreden van vandaag gaat en dat je er zeker van bent dat men nu de kaart op de foto zal kiezen. Je neemt de proef op de som, maar de kaart die men nu kiest blijkt niet de juiste te zijn. Je brengt die kaart bij de foto en drukt ze stevig tegen elkaar. Dan laat je de gekozen kaart terug op tafel vallen. Er blijkt nu plots een gat in te zitten. Draai ze met de beeldzijde naar boven. Het is niet de gekozen kaart, maar wel deze die op de foto stond! Bekijk de foto opnieuw. Die is op miraculeuze wijze veranderd. De vastgespijkerde kaart die nu op de foto staat, blijkt plots de net gekozen kaart te zijn! Een fantastische transpositie!

‘Nailed’ is een bijna bovenaardse routine met verrassende wendingen. Je ongelofelijk verhaal blijkt steeds meer gegrond door de tastbare bewijzen de toeschouwers keer op keer ontdekken. Een héél sterke kaarttruc die binnen ieders bereik ligt. De gimmick is vernuftig, de rest… op en top Jay Sankey! En dat dit dé referentie is heb je ondertussen al lang begrepen!

Geleverd met een DVD, waarop Sankey haarfijn uitlegt hoe je dit mirakel op een eenvoudige en overtuigende manier kan brengen.


26,00 euro

Aantal