[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 33
Mephisto Info 32
Mephisto Info 31
Mephisto Info 30
Mephisto Info 29
Mephisto Info 28
Mephisto Info 27
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Mephisto Info 7 |  | 1-2 -Volgende »


Balloon Illusion
Balloon Illusion    

Niet te doorprikken...

Deze ‘Balloon Illusion’ maakt gebruik van een gloednieuw, niet te detecteren principe. Het lijkt alsof er geen trucage aan te pas komt. Werkelijk de ‘ultieme’ versie van dit soort penetratie-effecten.

30,00 euro

Bird Watcher
Bird Watcher    

Rare vogels die goochelaars...

Vinkeniers, duivenmelkers of ornithologen ... ze houden allen van vogels (en we benadrukken de meervoudsvorm…). Met ‘Bird Watcher’ kan je je nu ook als goochelaar ontpoppen tot een heuse ‘vogelkenner’. Een zeer sterke, mentalistische close-up truc die heel eenvoudig uit te voeren is. Eén van de betere Tenyo-artikelen van de laatste jaren.

25,00 euro

Clone Card
Clone Card    

Die moet je dubbel hebben...

Met ‘Clone Card’ ben je in staat in één vingerknip een kaartspel te verdubbelen! Een opener van formaat!
‘Clone Card’ werkt  volledig automatisch en is dus zeer makkelijk te doen. Prachtig afgewerkt materiaal. Wordt geleverd met drie routines. ‘Bicycle’-uitvoering.

55,00 euro

Coin Flux 2
Coin Flux 2    

Een niet te schatten munttruc...

Dit is een briljante versie van het matrix-effect. Geen verdachte bewegingen. Je toont de kaarten steeds aan beide zijden. Super simpel te verwezenlijken. Je gebruikt slechts drie munten en drie speelkaarten. Visuele magie op zijn best!

32,00 euro

Comedy Flower
Comedy Flower    

En toch is het geen "klaproos"....

Onverwachte effecten zorgen vrijwel altijd voor de nodige verrassing en missen steevast hun doel niet. Ook in een komische act zijn de plotse, onaangekondigde gebeurtenissen vaak het meest hilarisch. Met deze ‘Comedy Flower’ zit je alvast op diezelfde golflengte. Een pracht van een item dat bovendien zeer vakkundig en solide gemaakt is. Je start met een stoffen bloem met een diameter van 10 cm en ‘tovert’ die om tot een metalen bloem met een doorsnede van 25 cm. De transformatie gebeurt uiteraard bliksemsnel. Een bloem die nog lang niet aan verwelken toe is…

65,00 euro

Electronic Airborne
Electronic Airborne    

De draad terug opnemen...

De goochelwereld heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver! Eindelijk is er weer een kwalitatief hoogstaande elektronische versie beschikbaar van dit schitterende effect. De fles is 30 cm hoog  en vervaardigd van duurzaam plastiek. De motor is krachtig én geruisloos. Alles zit prachtig verwerkt in de fles, zodat je zelfs van heel dichtbij niks abnormaals kan ontdekken. Ook de ‘on-off’ schakelaar zit subtiel verwerkt in het geheel. Een pracht van een artikel voor een al even betoverend effect.

360,00 euro

Fortune Donut
Fortune Donut    

Geknipt om te verbazen...

Een pracht van een trucje. Je ontvangt alles (inclusief schaartje) om dit mirakel 20 maal te vertonen.

30,00 euro

Hummingbird Reel
Hummingbird Reel    

Hiermee zien ze ze vliegen...

John Kennedy’s ‘Hummingbird Reel’ is de kleinste, elektrische reel ter wereld. De ‘Hummingbird Reel’, die vervaardigd is uit koper, huist tot zes meter fijne, sterke nylon draad, die heel makkelijk te vervangen is. De draad blokkeert automatisch als hij uit de reel getrokken wordt en heeft dus telkens meteen de ‘juiste’ lengte. De vernuftige precisiemotor is krachtig en zo goed als geluidloos. Ontegensprekelijk de beste reel ooit.

88,00 euro

Jumbo 2 Euro
Jumbo 2 Euro    

Wat een stuk...

De euro is een sterke munt geworden en dat is er aan te zien. ‘Jumbo 2 euro’ verdient dan ook zeker zijn plaatsje in om het even welke act met munten. Dit zeer waarheidsgetrouw nagemaakt stuk draagt aan beide zijden dezelfde afbeelding, zodat je het altijd ‘juist’ kan tonen. Een ideaal ‘toetje’ voor al wie zich met muntenmanipulaties ledig houdt. Een klasse attribuut.

24,00 euro

Luna Trick
Luna Trick    

Een amusante "maanwandeling"...

Eenvoudige en praktische werking! ‘Luna Trick’ is een klassieker en dit vertelt veel over de waarde van dit artikel.

100,00 euro
1-2 -Volgende »

 
Bestellen?
Stuur ons een e-mail !


mephisto@
mephisto-magic.com