[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Pinned Card    
Pin-up card...



Artikelcode: MI0614B

Je laat iemand een spel kaarten schudden op een totaal vrijwillige manier. Nadien vestig je de aandacht op je das waarop een veiligheidsspeld vastgepind zit. Laat je toeschouwer een kaart kiezen en ze signeren. Vervolgens verlies je de kaart in het spel.


Niet getreurd; je speelt op veilig met de speld op je das, want uitgerekend die speld zal de kaart terugvinden. Je verdeelt het spel in twee waaiers en glijdt er heel even mee langs je das. Verwondering alom als blijkt dat de gesigneerde kaart nu plots vastgepind is op je das. Scheur de kaart van de veiligheidsspeld en geef ze aan je toeschouwer die intussen zelf vastgenageld staat aan de vloer. Van verbazing uiteraard…

Een zeer visuele kaarttruc die door zijn vrijwel onmiddellijke reset heel geschikt is voor table-hoppers. Vergt zo goed als geen manipulatie. De veiligheidsspeld kan uiteraard ook op andere plaatsen vastgemaakt worden. In de instructie vind je een resem andere ideeën, die van deze ‘Pinned Card’ een echte hoogvlieger kunnen maken.


20,00 euro

Aantal