[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Zebra Plus Tube    
Een streepje voor hebben...

Zebra Plus Tube

Artikelcode: MI0711A

Je ontrolt een grote, felgestreepte tube en laat zien dat er binnenin niks verborgen zit. Je rolt ze weer op, draait ze om en laat zien dat ook aan de buitenzijde van de tube niets abnormaals te zien is. Toch ben je onmiddellijk in staat uit de terug opgerolde koker de ene zijden doek na de andere te produceren. Op eender welk moment kan je opnieuw een schijnbaar lege tube laten zien. En je haalt nóg doeken te voorschijn.


En nóg. De ‘Zebra Plus Tube’ kan een karrenvracht grote doeken herbergen. Ga zelfs nog een stapje verder. Toon de tube opnieuw leeg aan beide zijden en laat je toeschouwers dwars door de tube kijken. Niets te zien. En toch… Je haalt nog maar eens een resem doeken te voorschijn. Een merkwaardig productieapparaat waaraan je ontiegelijk veel plezier zal beleven, want ‘Zebra Plus Tube’ kan je natuurlijk ook gebruiken om doeken te laten veranderen van vorm en kleur (bijvoorbeeld voor Blendo-effecten), om zaken te laten verdwijnen en ga zo maar door.


‘Zebra Plus Tube’ is 65 cm hoog en, uitgevouwen, 80 cm breed. De zwart/wit-decoratie zorgt voor extra optische misleiding.


105,00 euro

Aantal