[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
The Real Secrets Of Magic Volume 2    
DVD...

The Real Secrets Of Magic Volume 2

Artikelcode: MI0710B

Of je de franse goochelaar David Stone nu ‘life’ of op DVD bezig ziet, hij blijft steeds een waar genoegen om naar te kijken. In een onnavolgbare stijl weet hij elk publiek moeiteloos in te pakken. Zijn charisma, humor en vakkennis maakten hem tot één van de beste performers van het moment. Op het jongste wereldcongres scheerde hij hoge toppen in de categorie micro-magie. Overal ter wereld is hij een veelgevraagde gast voor optredens en lezingen. Een entertainer pur sang die je in deze tweedelige reeks de échte geheimen leert van het professioneel goochelen. Een bijzonder leerrijke én entertainende tweeluik waar je enkele uren puur goochelgenot zal aan beleven!

In dit deel gaat Stone op de ingeslagen weg verder en vertelt hij wat je moet doen om je brood te verdienen met close-up goochelen. Op het programma staan 15 routines die uitermate geschikt zijn voor het goochelen van tafel tot tafel. Ook hier wordt je weer overladen met nuttige en bruikbare tips, die ditmaal specifiek gericht zijn op het commercieel goochelen. Hoe garandeer je je eigen tips? Hoe verkoop je jezelf na een optreden? Zijn speelse manier van ‘les geven’ én de sterke effecten zorgen ervoor dat ook dit 1 uur 43 minuten spektakel méér dan de moeite waard is.
Als bonus krijg je de ‘documentaire’: hoe maak ik in 24 dagen een act om succesvol deel te nemen aan het wereldkampioenschap goochelen.


39,00 euro

Aantal