[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Parasol Production Set    
Maak het goede weer!...

Parasol Production Set

Artikelcode: MI0713

Het produceren van parasols wordt sinds jaar en dag geprezen als één van de meest elegante en verbazingwekkende magische producties. De goed bewaarde geheimen van de parasolproducties deelt de prijswinnende goochelaar Joker Lam nu met je op de DVD ‘Parasol Anywhere’. Hij leert je alles over de technieken, het materiaal, de timing en de manipulaties van de parasolproductie.

Hij zorgt tevens voor een kwalitatieve set waarmee je alles meteen in praktijk kan omzetten. Op die manier kan ook jij binnenkort aan de slag met een verbluffende parasol act. De DVD (in het Engels) is duidelijk en zet je meteen op de goede weg. Het materiaal is verzorgd, duurzaam en van hoge kwaliteit. De ‘Scabbard Box Set’ bestaat uit handgemaakte attributen van waaruit je de parasols makkelijk én ongemerkt kan tevoorschijn halen. Je ontvangt:
1 x Single loaded Parasol Scabbard (voor enkele lading)
1 x Double loaded Parasol Scabbard (voor dubbele lading)
1 x Trousers Parasol Scabbard (voor broek)
1 x Elastic Belt (riem)
6 x Safety Pin (veiligheidsspelden)


Een ‘Parasol Box Set’ bestaat uit 7 parasols (diverse kleuren) die een lengte hebben van 42 x 2,5 cm in gesloten toestand en van 42 x 63,50 cm als ze open zijn. De parasols klappen automatisch open bij het produceren.


195,00 euro

Aantal