[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Dove and Balloon Cage    
Haal meer uit je kooi...Artikelcode: MI0115

In dit prachtig afgewerkte kooitje kan je op het gepaste moment een duif te voorschijn laten verschijnen. Bliksemsnel! Magisch! Aan jou de keuze of je dit visuele effect wilt brengen met of zonder ballon. Het apparaat is dermate goed afgewerkt en functioneel dat je de verschijning totaal omringd kan vertonen, niets hoeft af te dekken en niets hoeft te verbergen. Alles gebeurt zó snel dat 'Dove and Balloon Cage' een fantastisch visueel  schouwspel wordt.

In een lege vogelkooi stop je, door de voorziene luiken in de tralies, een modelleerballon zodat die er aan beide kanten van de kooi uitkomt.


Op jouw bevel springt de ballon stuk en zit er een prachtige duif in de kooi.


Of je doet het anders! Je toont je publiek een kooi met een duif in. Die haal je er uit en laat je op eender welke manier verdwijnen. Dan haal je er de lege kooi terug bij. Een magische beweging, een passende spreuk en eensklaps zit de duif terug in de kooi.


De kooi is vervaardigd van hout en  metalen, zilverkleurige tralies. Afmetingen: 31 x 23 x 29 cm. Een kwalitatief hoogstaand artikel waar je veel plezier zal aan beleven.


180,00 euro

Aantal